Polis cinayeti kanlı kadın terliğinden çözdü

Adana'da yalnız yaşayan 70 yaşındaki şahsın katili, kanlı kadın terliğinden yola çıkılarak yakalandı.Edinilen bilgiye göre olay, Sarıçam ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi 3372. Sokak'ta 12 Ekim 2015 günü meydana geldi. İddiaya göre, Almanya'dan emekli o

Polis cinayeti kanlı kadın terliğinden çözdü

Adana'da yalnız yaşayan 70 yaşındaki şahsın katili, kanlı kadın terliğinden yola çıkılarak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Sarıçam ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi 3372. Sokak'ta 12 Ekim 2015 günü meydana geldi. İddiaya göre, Almanya'dan emekli olan ve yalnız yaşayan Osman Efe'nin (70) yakınları en son 11 Ekim 2015 günü görülen Efe'ye bir türlü ulaşamadı. Efe'nin evine gelen yakınları zili çaldı ama açan olmadı. Yakınları yaşlı adamın hayatından endişe edip polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, kapı çilingir marifetiyle açıldığında yaşlı adamı yerde kanlar içinde ölü buldu. Olayın cinayet olduğu ortaya çıkınca hemen olay yeri inceleme ekibi ve cinayet ekipleri çağrıldı. Olay yeri inceleme ekibi, yaptığı çalışmada Efe'nin 6 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti. Polis gerekli incelemeyi yaptıktan sonra Efe'nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in talimatıyla olayın aydınlatılması için özel ekip kuruldu. Özel ekip, evde bütün ayrıntıyı tek tek incelemeye başladı. Evin her tarafında kanlı ayak ve terlik izleri olduğu belirlendi. Bir kanlı ayak izinde soba bacasına doğru gidip, burada sandalyeye çıkıp baca deliğinden bir şey alındığı tespit edildi. Polis terlikleri incelemeye aldığında bir erkek, bir de kadın terliği olduğunu, özellikle kadın terliğinin kanlar içinde olduğunu belirledi. Polis kadın terliğinden yola çıkarak araştırmayı derinleştirdiğinde eve mahallede oturan Selma C. (39) isimli evli ve iki çocuk annesi bir kadının temizliğe geldiğini saptadı. Bu bilginin ardından polis, birinci şüpheli olarak Selma C.'yi aramaya başladı. Yapılan aramalarda Selma C.'nin evinde olmadığı tespit edilirken, gidebileceği yerlere şok baskınlar yapılmaya başlandı. Selma C., olayın olduğu gece yarısı babasının Narlıca Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alındı.

"KIZIMI KORUMAK İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Selma C., verdiği ilk ifadesinde Osman Efe'nin yanına temizliğe gittiğini, bir süre sonra kendisine para karşılığı cinsel ilişkiye girme teklifinde bulunduğunu ancak önce kabul etmediğini, maddi durumu iyi olmadığı için eve temizliğe gelmeye devam ettiğini, bir süre sonra ise mecbur kaldığı için para karşılığı Efe ile birlikte olduğunu söylediği öğrenildi. Selma C.'nin, "Eve temizliğe gelirken bir kez de 15 yaşında kızım var, onu getirdim. Osman Efe kızımı görünce bana, "Kızını da getir onunla da birlikte olmak istiyorum" dedi. Bende kendisini tersledim. Ama Osman Efe kızımla birlikte olmak için ısrar etti. Bende artık ısrarlarına dayanamadım. 11 Ekim 2105 günü temizliğe gittiğimde yine kızımla birlikte olmak isteyince onu bıçakladım. Kan olan kıyafetlerimi evde çıkartıp, elimi yüzümü de banyoda yıkadıktan sonra evden çıkıp kapıyı da kilitledim, anahtarı yanıma alıp kaçtım. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

"EVDE BULUNAN 8 BİN 500 EURO YOK"

Bu arada, Osman Efe'nin yakınları polise evde bulunan 8 bin 500 euronun olmadığını söyledi. Efe'nin yakınları, paranın evdeki bir bacanın içinde olduğunu bildiklerini belirtti. Polis, evde yaptığı araştırmada evdeki bacada para olmadığını, bir bacanın kanlı ellerle açıldığını, bacanın önünde kanlık ayak izleri olduğunu belirledi. "Adam öldürmek" suçundan adliyeye sevk edilen kadın gözyaşlarına boğuldu. Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis cinayeti kanlı kadın terliğinden çözdü

Polis cinayeti kanlı kadın terliğinden çözdü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler