Polis bu listeye odaklandı

Polis ve istihbarat birimleri, örgütün sürekli güncellenen 8’i kadın 24 kişilik ölüm timine odaklandı.ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'ne 6 kilogram TNT ile canlı bomba saldırısı düzenleyen Alişan kod adlı Ecevit Şanlı'nın eylemi, DHPK-C tarafından üstlenildi

Polis bu listeye odaklandı

Polis ve istihbarat birimleri, örgütün sürekli güncellenen 8’i kadın 24 kişilik ölüm timine odaklandı.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'ne 6 kilogram TNT ile canlı bomba saldırısı düzenleyen Alişan kod adlı Ecevit Şanlı'nın eylemi, DHPK-C tarafından üstlenildi. Polis ve istihbarat birimleri sürekli güncellenen, 24 kişilik DHKP-C'li eylemcilerin listesine odaklandı. Terör örgütünün 'ölüm timi', 8'i kadın, 16 erkek teröristten oluşuyor. Birimler, bu isimlerle ilgili teyakkuza geçmiş durumda.

GERÇEK İSİMLER

Canlı bomba saldırısının ardından Emniyet ve istihbarat birimleri DHKP-C'nin 24 kişilik ölüm timi listesine yoğunlaştı. Emniyet birimlerinin sürekli olarak güncellediği listede; gerçek şahısların kimlik bilgileri alınarak üzerine DHKP-C'li teröristlerin fotoğraflarıyla sahte kimlikler düzenlenmiş.

Hedef ABD ve Patriotlar

Bombalı eylemin ardından, "Halkın Sesi.Tv" adlı internet sitesinden açıklama yapan terör örgütü, "Feda şavaşçımız" dediği canlı bombanın, örgütün sözde bayrağı önünde, elinde uzi marka silahı ve belinde bomba sarılı resimlerine yer verdi. Uzun açıklamanın tamamına yakınında ABD'nin Afganistan, Irak, Libya, Suriye politikaları hedef alındı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

BİNGAZİ ELÇİSİNİ HATIRLATTILAR

" Bingazi'de Amerikan elçisinin cezalandırılmasından sonra 29 ek önlem almışlar. İşe yaramadı, 30. önlem olarak önerimizdir: Ülkemizden defolup gidin! Bu vatan bizim! Üslerinizi, füzelerinizi, patriotlarınızı alıp ülkemizden defolup gidin. Eylemimiz vatanımızın bağımsızlığı içindir."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler