Polis, bombacının kimliğine ulaştı

Ankara Kumrular Caddesi'nde 3 kişinin ölümü, 34 kişinin de yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyla ilgili Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, kamera ve mobese görüntülerini incelemesi sonucu bombacının kimliğine ulaştı.Şanlıurfa'nın Siver

Polis, bombacının kimliğine ulaştı

Ankara Kumrular Caddesi'nde 3 kişinin ölümü, 34 kişinin de yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyla ilgili Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, kamera ve mobese görüntülerini incelemesi sonucu bombacının kimliğine ulaştı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi nüfusuna kayıtlı İ.H.G.'nin terör örgütüyle de bağlantısına ulaşıldı. 5 Temmuz'da Eskişehir yolundan geçen askeri servis aracına yönelik saldırıyı da gerçekleştirdiği tespit edilen G. ile ilgili tüm bilgiler, 81 ilin emniyet müdürlüklerine gönderildi.

Şahsın Ankara dışına çıktığını belirleyen polis, birimleri dikkatli olması konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler