Polis aracını ateşe verdiler

Mardin'in Nusaybin ile Suriye'nin Kamışlı İlçesi'ni birbirinden ayıran sınır şeridi üzerinde beton duvar yapılmasına karşı çıkan BDP'nin açıkladığı yürüyüşe destek vermek amacıyla kepenklerin kapalı olduğu Yüksekova'da olaylar çıktı.Gösterici bir grup Şem

Polis aracını ateşe verdiler

Mardin'in Nusaybin ile Suriye'nin Kamışlı İlçesi'ni birbirinden ayıran sınır şeridi üzerinde beton duvar yapılmasına karşı çıkan BDP'nin açıkladığı yürüyüşe destek vermek amacıyla kepenklerin kapalı olduğu Yüksekova'da olaylar çıktı.

Gösterici bir grup Şemdinli Yolu üzerinde bir araya gelerek Cengiz Topel Caddesi'ne kadar yürüyüşe geçti. Polis yürüyüş yapan gruba müdahele etti. Polisin gaz bombalı plastik mermili ve tayzikli suyla müdahalesine, göstericiler havai fişek, molotofkokteyli ve taşlarla karşılık verdi. Dağılan grup ara sokaklarda bir araya gelerek eylemlerini devam ettirdi. Bögeye çok sayıda özel harekat timi sevk edilirken gerginlik yer yer devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler