Polis, adliyede baldızını vurdu

İstanbul Küçükçekmece Adliyesi’nde meydana gelen olayda, polis memuru silahını çekerek tartıştığı baldızını vurdu.

Polis, adliyede baldızını vurdu

Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mehmet M. Ç., suçlu götürdüğü Küçükçekmece Adliyesi’nde, bir gece önce tartıştığı eşini boşanma dilekçesi verirken yakaladı. Eşler arasında çıkan tartışmaya giren baldız S.D., polis memuru tarafından bacaklarından vuruldu.

Polis memuru Mehmet M. Ç., polis merkezindeki bir suçluyu götürdüğü Küçükçekmece adliyesinde eşi S.Ç ile baldızı S.D’yi gördü. Eşinin ablası S.D.’yle birlikte adliyeye boşanma dilekçesi vermek için geldiğini öğrenen Mehmet M.Ç., belindeki tabancayı çıkarıp adliye koridorunda ateş etmeye başladı. Polis memurunun silahından çıkan kurşunlar, baldız S.D.’nin bacaklarına isabet ederken, S.Ç., saldırıdan yara almadan kurtuldu.

S.D., Büyükçekmece’de bulunan özel bir hastaneye götürülürken polis memuru Mehmet M.Ç., adliyede meslektaşları tarafından gözaltına alındı. Adliyede yaklaşık 3 saat kalan polis memuru Mehmet Ç. Daha sonra ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem