Polat’a Irak’ta Pusu Kuruluyor!

Türkiye’nin her zaman en çok konuşulan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 152. bölümü, 22 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlarda.İşte 152. bölümde yaşanacaklar:Polat Alemdar, örgütle görüşmeyi kabul eder. Üstelik bu gör

Polat’a Irak’ta Pusu Kuruluyor!

Türkiye’nin her zaman en çok konuşulan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 152. bölümü, 22 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlarda.

İşte 152. bölümde yaşanacaklar:

Polat Alemdar, örgütle görüşmeyi kabul eder. Üstelik bu görüşmeyi Kuzey Irak’ta gerçekleştirecektir! Abdülhey bu kararı Zara aracılığıyla örgüte ilettiğinde Şahmeran büyük bir sevinçle karşılar.

Polat Alemdar’ın örgütle masaya oturacağı haberi medyada da yer alır. Polat’a hiç beklemediği bir yerden büyük bir tepki gelir.

Ancak Kuzey Irak’ta hem Polat’ı hem de örgütü büyük bir sürpriz beklemektedir. Polat Alemdar ve Abdülhey kendilerini büyük bir pusunun içinde bulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem