Polat ile Mahidevran Evleniyor mu?

 Muhteşem Yüzyıl'ın Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu önceki gün Bebek'teki kuaförüne girerken objektiflere takıldı. Fettahoğlu bir dergi için verdiği cesur pozlarla herkesi şaşırtan rol arkadaşı Selma Ergeç'i "Ben görmedim ama güzel hatun verdiyse ne hoş" diye

Polat ile Mahidevran Evleniyor mu?

 

Muhteşem Yüzyıl'ın Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu önceki gün Bebek'teki kuaförüne girerken objektiflere takıldı. Fettahoğlu bir dergi için verdiği cesur pozlarla herkesi şaşırtan rol arkadaşı Selma Ergeç'i "Ben görmedim ama güzel hatun verdiyse ne hoş" diyerek övdü.

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre gazetecileri karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemeyen genç oyuncu, sevgilisi Necati Şaşmaz ile tatil hazırlığı yaptıklarını söyledi.

 

Yoğun bir sezon geçirdiklerini anlatan Fettahoğlu, "Tatili bekliyoruz sabırsızlıkla çünkü çok fazla yorulduk ve dinleneceğiz. Henüz plan yapmadık ama ben her şeyden uzaklaşmak için yurdışı istiyorum" dedi.

 

Fettahoğlu, "Birlikte görüntülenmemek için mi yurtdışında tatil yapacaksınız?" sorusuna ise gülerek "Hayır hiç alakası yok. Sağolun öyle şeyler yapmıyorsunuz. Sizinle ilişkimiz rahatsız edici boyutta değil" diye yanıt verdi.

 

EVLİLİĞİ DÜŞÜNMÜYORUZ

 

Güzel oyuncu, "Sizi Necati Bey ile ne zaman göreceğiz? Evlilik ne zaman?" diye soran gazetecilere "Aslında siz göremiyorsunuz. Şu anda evlilik düşünmüyoruz" diye karşılık verdi. 

 

Fettahoğlu, rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinden son olarak Nebahat Çehre'nin ayrılacağının hatırlatılması üzerine "Evet üzülüyoruz ve gitmesini istemiyoruz. Yalvarıyoruz 'Nebo bizi bırakma' diye. Onsuz çok eksik kalırız. Gelen arkadaşların çoğu gitti. Rüya takım gibiyiz aman maaşallah diyeyim" diye konuştu.

 

Sokakta farklı tepkiler aldığını da sözlerine ekleyen Fettahoğlu "Genelde güzel tepkiler alıyorum. Kadınlar Mahidevran'ı anlıyorlar. Bazen bana bazen ise Hürrem'e kızıyorlar. Mahidevran da bakınca hani az değil ama bu kadar çekmiş kadın az bile yapıyor bence" dedi. gazeteciler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler