Polat Alemdar'ın kalbi tekledi

Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, bir sahnenin çekimi sırasında rahatsızlandı. Yapılan tetkikler sonrasında Şaşmaz’a üç gün önce Maslak Acıbadem Hastanesi’nde anjiyo yapıldı. Üç ay önce Nagehan Kaşıkçı’yla evlenen ve Maldivler’de balayı ya

Polat Alemdar'ın kalbi tekledi

Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, bir sahnenin çekimi sırasında rahatsızlandı. Yapılan tetkikler sonrasında Şaşmaz’a üç gün önce Maslak Acıbadem Hastanesi’nde anjiyo yapıldı. Üç ay önce Nagehan Kaşıkçı’yla evlenen ve Maldivler’de balayı yapan Şaşmaz’ın ameliyat sonrası durumunun iyi olduğu öğrenildi...

SAĞLIK DURUMU ÇOK İYİ
 
10 yıldır ekranlarda olan fenomen dizi Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın kalbi tekledi! Bir sahnenin çekimi sırasında rahatsızlanan Şaşmaz, arkadaşlarının ısrarı üzerine Maslak Acıbadem Hastanesi'ne gitti. Yapılan tetkikler sonrasında ünlü oyuncu geçtiğimiz Cuma günü anjiyo oldu. Herhangi bir komplikasyona karşı üç gün hastanede tutulan Necati Şaşmaz'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
BAŞUCUNDAN AYRILMADI
 
Eşi Nagehan Kaşıkçı, ameliyat sonrası Necati Şaşmaz'ın başucundan bir an olsun ayrılmadı. Şaşmaz'ı elleriyle besleyen Kaşıkçı, yapılan tetkiklerin temiz çıkmasının ardından rahat bir nefes aldı. Ünlü oyuncu, anne ve babasının evlilik yıldönümü olduğu için 12.12.2012 tarihinde Nagehan Kaşıkçı'yla evlenmiş, Maldivler'de balayı yapmıştı. Necati Şaşmaz, balayı sonrası da bir süre dinlenip birkaç hafta önce setlere dönmüştü.
 
KURTLAR VADİSİ EKİBİ YALNIZ BIRAKMADI
 
Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Pana Film ekibi Necati Şaşmaz ve eşi Nagehan Kaşıkçı'yı ameliyat sonrası hastanede ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler