Polat Alemdar sürpriz şekilde evlendi

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz sürpriz bir nikahla evlendi. Yaklaşık iki yıldır Muhteşem Yüzyıl dizisinin Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu ile aşk yaşayan ve önceki hafta yaptığı basın açıklaması ile ayrıldıklarını duyuran Necati Şaşmaz, Ömer

Polat Alemdar sürpriz şekilde evlendi

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz sürpriz bir nikahla evlendi. Yaklaşık iki yıldır Muhteşem Yüzyıl dizisinin Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu ile aşk yaşayan ve önceki hafta yaptığı basın açıklaması ile ayrıldıklarını duyuran Necati Şaşmaz, Ömer Lütfi Mete'nin yeğeni 20 yaşındaki Nagehan Kaşıkçı ile nikah masasına oturdu. 

Şaşmaz ailesine ait Ataşehir Wood Cafe'de gerçekleştirilen nikahı Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara kıydı. Çiftin nikah şahitliğini de Hilmi Hacıosmanoğlu ile Pana Film'in senaryo yazarlarından Cüneyt Aysan yaptı.
 
Kurtlar Vadisi dizisinin ilk sezonlarında yapımcılık yapan ve senaryoya katkıda bulunan senarist yazar Ömer Lütfi Mete, 2009 yılında geçirdiği kalp kriziyle hayatını kaybetmişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler