Polat, Ağar'ı ziyaret etti

Aydın’ın Yenipazar İlçesi’nde bulunan K-1 Tipi Kapalı Cezaevi’nde, Susurluk davasından aldığı 2 yıl hapis cezasını çeken Demokrat Parti eski Genel Başkanı Mehmet Ağar’ı önce emekli polisler, ardından Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat ve işadamı Yüksel

Polat, Ağar'ı ziyaret etti

Aydın’ın Yenipazar İlçesi’nde bulunan K-1 Tipi Kapalı Cezaevi’nde, Susurluk davasından aldığı 2 yıl hapis cezasını çeken Demokrat Parti eski Genel Başkanı Mehmet Ağar’ı önce emekli polisler, ardından Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat ve işadamı Yüksel Çağlar ile Nejdet Ulucan ziyaret etti. Adnan Polat, kendisinden forma isteyen vatandaşlara da forma verdi.

Yenipazar Cezaevi’nde hapis cezasını çeken Mehmet Ağar’ı bugün önce 4 emekli polis memuru ziyaret etti. Galatasaray Kulübü eski Başkanı Adnan Polat ve işadamları Yüksel Çağlar ile Nejdet Ulucan da Ağar'ı ziyaret için ilçeye geldi. Bodrum’da bulunduğu öğrenilen Polat, Çağlar ve Ulucan önce Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit’i ziyaret etti. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Başsavcı Yiğit’e forma hediye ettiği öğrenilen Adnan Polat ve beraberindekiler daha sonra Yenipazar K-1 Tipi Kapalı Cezaevi’ne geldi. Yaklaşık 10 dakika süren ziyaret sonrasında açıklama yapan Polat, "Benim çok yakın ve eski dostum. Geçmiş olsun ziyaretine geldim. Biraz sohbet ettik" dedi.

Polat, kendisinden Galatasaraylı eşi için forma isteyen Fenerbahçeli bir taraftarın da isteğini kırmadı. Yanında çok fazla forma olmadığını belirten Polat, tekrar geleceğini ve gelirken de yanında forma getireceğini ifade etti.

Açıklama sonrası arabasına binmek için hareket eden Polat, cezaevi önünde bekleyen gazetecilere, "Başka işiniz gücünüz yok mu? Bu toz toprak içinde bekliyorsunuz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler