Pkk'ya yeni operasyon başladı!

Hakkari-Çukurca karayolunun açılması için Şine Dağı’na hem karadan hem havadan operasyon başlatıldı.Hakkari’de, bir grup PKK’lının hendek kazıp, kum, taş ve elektrik direkleriyle kapattığı Şine Dağı yanındaki Hakkari-Çukurca karayolunun ulaşıma açılması i

Pkk'ya yeni operasyon başladı!

Hakkari-Çukurca karayolunun açılması için Şine Dağı’na hem karadan hem havadan operasyon başlatıldı.

Hakkari’de, bir grup PKK’lının hendek kazıp, kum, taş ve elektrik direkleriyle kapattığı Şine Dağı yanındaki Hakkari-Çukurca karayolunun ulaşıma açılması için güvenlik güçleri havadan ve karadan bölgeye geniş çaplı operasyon başlattı.

Hakkari-Çukurca karayolunun 40’ıncı kilometresinde bulunan Şine köprüsü yakınlarında 2 gün önce elektrik direklerini devirip, hendek kazarak yolu kapan, kimlik kontrolü yapan PKK’lılara yönelik sabahın erken saatlerinden itibaren operasyon başlatıldı. Karadan ve havadan

başlatılan operasyonlara kobra tipi helikopterleri de eşilik etti.

Bomba imha uzmanlarının da bölgeye gönderildiği, yoldaki hendeklerin üzerinde bulunan ve kabloların bağlı olduğu tüp gazlarına müdahale edildiği, ayrıca bölgede tuzaklara karşı kapsamlı aramalar yapıldığı belirtildi. Hakkari-Çukurca karayolunun halen kapalı olduğu, operasyonların ve yolda yapılacak mayın aramalarının ardından açılacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler