PKK'ya karşı 2 büyük operasyon!

Şırnak'taki Cudi Dağı'nda tespit edilen bir grup PKK'lıyı etkisiz hale getirmek için bulundukları alanlar top ateşi altına alındı. Bölgeye helikopterlerle asker indirilerek geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Cudi Dağı'nın Atatürk Burnu adı verilen mevki

PKK'ya karşı 2 büyük operasyon!

Şırnak'taki Cudi Dağı'nda tespit edilen bir grup PKK'lıyı etkisiz hale getirmek için bulundukları alanlar top ateşi altına alındı. Bölgeye helikopterlerle asker indirilerek geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

 Cudi Dağı'nın Atatürk Burnu adı verilen mevkii de bugün bir grup PKK'lının bulunduğunun belirlenmesi üzerine operasyon başlatıldı. PKK'lıların bulunduğu alanlar Cudi Dağı eteklerinde bulunan Hisar Taburu'ndan yoğun topçu ateşi altına alındı. Cudi'den dumanlar yükselirken, bölge havadan da Kobra helikopterler tarafından yoğun ateşe tutuldu. Cudi'nin belli bölgelerine de Sikorsky helikopterlerle komandolar indirildi. Komandoların kaçmaya çalışan PKK'lıların izlerini sürdüğü belirtildi.

AMANOSLARDA PKK'YA YÖNELİK BÜYÜK OPERASYON BAŞLATILDI

Hatay'da terör örgütü PKK'nın yuvalandığı Amanos dağlarında jandarma komando ve polis özel harekat birlikleri yeni bir operasyon başlattı. 750 güvenlik görevlisinin katıldığı operasyon Amanosların Denizciler Beldesi ve Payas beldesini gören sırtlarında gerçekleştiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem