PKK'ya en anlamlı cevap!

Terör örgütü PKK'ya kapak... 24 Askerimizin şehit edilmesinin ardından yapılan operasyonlar arda arkası kesilmiyor.

PKK'ya en anlamlı cevap!

Terör örgütü PKK'ya kapak... 24 Askerimizin şehit edilmesinin ardından yapılan operasyonlar arda arkası kesilmiyor.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da, bugün Sırbistan'a yapmayı planladığı çalışma ziyaretini iptal etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Çukurca ve Yüksekova saldırılarıyla ilgili ilk açıklamasında, "Bize bu acıyı çektirenler bunu misliyle çekecektir. Silahla devlete savaş açarak bir yere varılamayacağına anlayacaklardır. Bunlara yataklık edenler de muhakkak ki derslerini çıkarmaları gerekir. Neticelere katlanmaları gerekir." dedi.

"Teröre karşı asla taviz vermeden sonuna kadar mücadele etmek de bizim kararımızdır." diyen Cumhurbaşkanı Gül, açıklamasını, "Tüm dünya bilmeli ki Türkiye bu terör karşısında hiçbir şekilde sarsılmayacaktır ve sonuna kadar da bu işi bitirmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır." sözleriyle sürdürdü.

Başkent Ankara'da yoğun bir siyasi hareketlilik gözleniyor. Başbakanlık Merkez Bina'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, bir güvenlik zirvesi yapılıyor. Toplantıya Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da katılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem