PKK'ya Bingöl'de darbe

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Genç ilçesi Gözertepe köyü Mur Deresi bölgesinde bir grup bölücü terör örgütü mensubunun bulunduğu bilgisinin alınması üzerine 8. Kolordu Komutanlığı'nın planlama ve koordin

PKK'ya Bingöl'de darbe

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Genç ilçesi Gözertepe köyü Mur Deresi bölgesinde bir grup bölücü terör örgütü mensubunun bulunduğu bilgisinin alınması üzerine 8. Kolordu Komutanlığı'nın planlama ve koordinesinde, 49. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı ve Genç Asayiş Komando Bölük Komutanlığı tarafından, geçici köy korucularının da katıldığı bir operasyon düzenlendiği kaydedildi.

Operasyonda, toprağa gömülü halde bulunan bölücü terör örgütü mensuplarına ait olduğunu belirlenen yaşam malzemeleri ele geçirildiği vurgulanan açıklamada, Genç Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla ele geçirilen malzemelerin imha edildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem