PKK’nın sözde bölge sorumlusu öldürüldü

Tunceli kırsalındaki operasyonlarda, terör örgütü PKK'nın sözde bölge sorumlusu "Baran Dersim" kod adlı İsmail Aydemir ile 3 terörist öldürüldü.Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), terör örgütü PKK'nın varlığına yönelik Tunceli kırsalında başlattığı operasyo

PKK’nın sözde bölge sorumlusu öldürüldü

Tunceli kırsalındaki operasyonlarda, terör örgütü PKK'nın sözde bölge sorumlusu "Baran Dersim" kod adlı İsmail Aydemir ile 3 terörist öldürüldü.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), terör örgütü PKK'nın varlığına yönelik Tunceli kırsalında başlattığı operasyonlar sürüyor. Çok sayıda askerin katıldığı hava destekli operasyonlarda, örgüte bir darbe daha vuruldu. Operasyonda, terör örgütünün sözde bölge sorumlusu olan "Baran Dersim" kod adlı İsmail Aydemir ile teröristler "Erdal Reşo" kod adlı Abdurrahman Akçin, "Botan Gevda" kod adlı Sedat Aslan ve "Cilo Kop" adlı Resul Balıkçı öldürüldü.

Bölgede operasyonlar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler