PKK'nın kaçırdığı muhtar BDP'ye mi geçti?

AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmutalip Özbek, bir süre önce PKK tarafından kaçırılan AK Parti İl Genel Meclis üyesi Abdurrahman Ecer’in BDP’ye geçtiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Hakkari’nin Çukurca ilçesi Çığlı köyü muhtarı ve AK Part

PKK'nın kaçırdığı muhtar BDP'ye mi geçti?
AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmutalip Özbek, bir süre önce PKK tarafından kaçırılan AK Parti İl Genel Meclis üyesi Abdurrahman Ecer’in BDP’ye geçtiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
 
Hakkari’nin Çukurca ilçesi Çığlı köyü muhtarı ve AK Parti İl Genel Meclis adayı olan Abdurrahman Ecer, bir süre önce PKK’lıler tarafından kaçırılmış ve yaklaşık 3 gün önce serbest bırakılmıştı. Ecer’in AK Parti’den istifa edip bazı yakınları ile birlikte BDP’ye katıldığı haberlerinin basında yer alması üzerine AK Parti’den açıklama geldi. AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmutalip Özbek, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Çığlı köy muhtarı ve kendi partilerinde İl Genel Meclis adayı olan Abdurrahman Ecer ile görüştüğünü belirterek, kendisinin istifa etmediği gibi BDP’ye de geçiş yapmadığını söyledi. Birilerinin ilçe muhabirlerini telefonla arayarak yanlış bilgi verdiğini ifade eden Özbek, haberin gerçeği yansıtmadığını belirterek, tepkisini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler