PKK'nın kaçırdığı AK Partili encümen serbest

Erzurum AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gece yarısından sonra Yıldıztaş'ın Türkiye'ye giriş yapacağını söyledi. Bunun için encümen üyesinin kardeşi Mehmet Yıldıztaş ile Şırnak vali yardımcılarından birinin de Habur S

PKK'nın kaçırdığı AK Partili encümen serbest

Erzurum AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gece yarısından sonra Yıldıztaş'ın Türkiye'ye giriş yapacağını söyledi.

Bunun için encümen üyesinin kardeşi Mehmet Yıldıztaş ile Şırnak vali yardımcılarından birinin de Habur Sınır Kapısı'na gittiğini belirten Yeşilyurt, şöyle konuştu: "İsmail Yıldıztaş, kardeşi ve vali yardımcımızdan aldığımız bilgilere göre, bu gece Habur Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye alınacak. Şu an encümen üyemizin yanında amcasının oğlu Ahmet Yıldıztaş da bulunuyor. Aldığımız bilgilere göre, encümen üyemizin sağlık durumu iyi. Bu duruma çok sevindik ve güzel bir gelişme oldu."

Yıldıztaş, 19 Temmuz'da öğle saatlerinde kendi aracıyla Çat ilçesi Mardo grup köy yolunda seyir halindeyken, önü siyah bir ciple kesilmiş ve kaçırılmıştı.

Terör örgütü PKK mensuplarınca kaçırılan Yıldıztaş'ın bulunması için çalışma başlatılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler