PKK'nın hadefi ölü bulundu

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde terör örgütü tarafından bir PKK'lının ölümünden sorumlu tutulan korucubaşı Hacı Alan (40) sokakta kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürüldü.Olaydan sonra Alan'a bağlı korucular Karlıova'ya geldi. Esnafın kepenk kapattığı i

PKK'nın hadefi ölü bulundu

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde terör örgütü tarafından bir PKK'lının ölümünden sorumlu tutulan korucubaşı Hacı Alan (40) sokakta kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürüldü.

Olaydan sonra Alan'a bağlı korucular Karlıova'ya geldi. Esnafın kepenk kapattığı ilçe merkezinde korucular ve Özel Harekat Timleri sokaklara girerek saldırganın peşine düştü.
Karlıova'nın Hasanova köyünde 14 Temmuz'da yapılan operasyonda bir PKK'lı öldürülmüştü. Bunun üzerine PKK'ya yakın internet siteleri PKK'lının korucubaşı Hacı Alan tarafından öldürüldüğünü ileri sürmüştü. İnternette hedef gösterilen Alan, bugün saat 15.00 sıralarında Fatih Caddesi'nde silahlı saldırıya uğradı. Taşlıçay köyü korucubaşı Hacı Alan, kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile vuruldu. Kafasından 3 kurşun alan Alan'a yere düştükten sonra da saldırgan tarafından 4 kez ateş edildi. Vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan Korucubaşı Hacı Alan (40) hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem