PKK’nın gençlik yapılanmasına operasyon: 7 gözaltı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde PKK/KCK terör örgütünün YDG-H yapılanması ile ilgili faaliyet yürüttükleri tespit edilen kişilere yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.Şanlıurfa Jandarma İl Komutanlığı, Siverek ilçesi Muratlı, Yukarı Doruklu, Iş

PKK’nın gençlik yapılanmasına operasyon: 7 gözaltı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde PKK/KCK terör örgütünün YDG-H yapılanması ile ilgili faaliyet yürüttükleri tespit edilen kişilere yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa Jandarma İl Komutanlığı, Siverek ilçesi Muratlı, Yukarı Doruklu, Işıklar, Sarıçeşme ve Düzova mahallelerinde ikamet eden ve PKK/KCK terör örgütünün YDG-H yapılanması ile ilgili faaliyet yürüttükleri tespit edilen F.İ., M.D., H.K., E.M., A.İ., F.S. ve F.S. isimli şahısların ev ve eklentilerine operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda bilgisayar, cep telefonu, taşınabilir harici bellek, örgütsel yazıların bulunduğu günlük, örgütsel gazete, ve dökümanlar ile PKK/KCK terör örgütünün YDG-H "yi simgeleyen bez parçaları ve poşu ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan F.İ., M.D., H.K., E.M., A.İ., F.S. ve F.S. isimli şüpheliler Cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler