PKK'nın cephaneliği bulundu

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yüksekova ilçesinde güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlı/suikast tarzı saldırı hazırlığında olan teröristlere yönelik çalışmada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.Yüksekova ilçesi Mezarlık Mahallesi Zagros E

PKK'nın cephaneliği bulundu

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yüksekova ilçesinde güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlı/suikast tarzı saldırı hazırlığında olan teröristlere yönelik çalışmada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.

Yüksekova ilçesi Mezarlık Mahallesi Zagros Evleri arkası açık arazide iki ayrı noktada kazı yapıldı. Arama neticesinde 4 adet Kalaşnikof marka AK-47 model uzun namlulu silah; 19 adet Kalaşnikof marka uzun namlulu silaha ait şarjör; bin 325 adet Kalaşnikof marka uzun namlulu silaha ait fişek; bir adet Diktiriyof marka ayaklı uzun namlulu makineli tüfek, bu silaha ait tambur ve mayon şeridi; bir adet Dragunov marka uzun namlulu suikast silahı ve bu silaha ait 2 adet şarjör; bir adet uzun namlulu silahlara takılabilen dürbün; 48 adet Dragunov marka uzun namlulu silaha ait fişek; bir adet savunma tipi el bombası, 23 adet tabanca fişeği, 2 adet hücum yeleği; bir adet Powerstar ibareli sustalı ve kilitlemeli bıçak, bir adet bıçak kılıfı, bir adet tabanca kılıfı ve silah temizliğinde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler