PKK'nın bölge sorumlusu vuruldu

Kato Dağı'nda 2 askeri şehit edip, 3 askeri de yaralayan PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sürdürdüğü operasyonda bu akşam saatlerinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında yeniden çatışma çıktı.Çatışmada ilk bil

PKK'nın bölge sorumlusu vuruldu

Kato Dağı'nda 2 askeri şehit edip, 3 askeri de yaralayan PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sürdürdüğü operasyonda bu akşam saatlerinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında yeniden çatışma çıktı.

Çatışmada ilk bilgilere göre 4 askerimiz yaralandı. Yaralı askerler Beytüşşebap Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

Dün akşamdan bu yana süren çatışmalarda toplam yaralı asker sayısı da 7'ye yükseldi.

Bu arada bugün Kato Dağı'nda öldürülen 3 PKK'lı arasında bulunan birinin bölgenin sorumlusu olduğu ve PKK'nın önemli bir kayba uğradığı bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem