PKK’nın bölge sorumlusu öldürüldü

Siirt'te dün hücre evlerine düzenlenen operasyonda öldürülen 7 teröristten birinin PKK'nın bölge sorumlusu ve Siirt eylemini organize eden Cemal Oğuz olduğu tespit edildi. Siirt'te tespit edilen bir grup terör örgütü PKK üyesine yönelik hücre evlerine düz

PKK’nın bölge sorumlusu öldürüldü

Siirt'te dün hücre evlerine düzenlenen operasyonda öldürülen 7 teröristten birinin PKK'nın bölge sorumlusu ve Siirt eylemini organize eden Cemal Oğuz olduğu tespit edildi.

Siirt'te tespit edilen bir grup terör örgütü PKK üyesine yönelik hücre evlerine düzenlenen operasyonda 7 terörist öldürülürken, 1 polis memuru da şehit oldu. Ölen örgüt mensupları arasında bulunan Cemal Oğuz'un, örgütün bölge sorumlusu olduğu ve kent kırsalında terör eylemleri organize ettiği belirlendi.

GEÇEN YIL BİR POLİSİ ŞEHİT ETMİŞTİ

Cemal Oğuz'un geçen yıl şehit edilen polis memuru Bünyamin Torğut'un eylemini de bizzat kendisinin gerçekleştirdiği tespit edildi.

Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, öldürülen Cemal Oğuz adlı teröristin Siirt'e gelen ekibin başı olduğunu, aynı zamanda kırsalda sorumlu ve şehirdeki hareketlenmeyi organize ettiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler