PKK'lıya ailesinden tepki

Emniyet güçlerinin başarılı operasyonuyla yaralı ele geçirilen terör örgütü PKK üyesi İsmet Akın'ın ailesiyle görüşmesi tam bir drama dönüştüYaralı ele geçirilen terör örgütü üyesi İsmet Akın'ın babası "Oğlun yaralandı dediler keşke ölseydi" derken gözyaş

PKK'lıya ailesinden tepki

Emniyet güçlerinin başarılı operasyonuyla yaralı ele geçirilen terör örgütü PKK üyesi İsmet Akın'ın ailesiyle görüşmesi tam bir drama dönüştü

Yaralı ele geçirilen terör örgütü üyesi İsmet Akın'ın babası "Oğlun yaralandı dediler keşke ölseydi" derken gözyaşlarına boğulan anne PKK'ya lanet yağdırdı.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Aktepe köyünde 13 Şubat'ta bir teröristin öldürüldüğü çatışmada yaralı olarak yakalanan 'Zindan Glord' kod adlı İsmet Akın'ın PKK'nın sözde Esendere sorumlusu olduğu ortaya çıktı.

OĞLUNU EVLATLIKTAN REDDETTİ

 İsmet Akın'ın anne ve babası emniyet güçleri nezaretinde oğullarını teşhis etmeye gitti. Oğluyla ilgili konuşurken gözleri dolan baba S.Akın "Onu görmek bile istemiyorum. 1992'de PKK'ya katılmak için evden kaçtı. O zamanlar çok yalvardım 'Oğlum seni kandırıyorlar. Türkler bizim kardeşimiz onlara kurşun sıktırtmam' dedim. Dinlemedi ve dağa gitti. Ben de evlatlıktan reddettim" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem