PKK'lıların cesedi İstanbul'da!

Geçtiğimiz gün Bingöl'de yapılan operasyonda öldürülen 8 teröristin cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.Bingöl'ün Yayladere kırsalında bir eve yapılan operasyonda öldürülen 5'i kadın 8 teröristin cesedi otopsi yapılmak

PKK'lıların cesedi İstanbul'da!

Geçtiğimiz gün Bingöl'de yapılan operasyonda öldürülen 8 teröristin cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.

Bingöl'ün Yayladere kırsalında bir eve yapılan operasyonda öldürülen 5'i kadın 8 teröristin cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul'a getirildi. Elazığ Belediyesi'ne ait bir cenaze aracıyla karayoluyla İstanbul'a getirilen 8 teröristin cesedi, saat 14.00 sıralarında İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna teslim edildi. Cesetlerin getirilmesi nedeniyle polis Adli Tıp Kurumu çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Çok sayıda sivil polis ve çevik kuvvet ekibinin güvenlik önlemi aldığı görüldü. Teröristlerin cesetlerinin otopsi için İstanbul'a getirildiği bildirildi. Bu arada Adli Tıp Kurumu'nda görevli tüm otopsi uzmanlarının da izinlerinin iptal edilerek cep telefonlarından aranarak kuruma çağırıldıkları belirtildi.

Teröristlerin otopsi işlemlerinin bugün başlayacağı da öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem