PKK'lılar yerleştirdi, asker patlattı

 Tunceli'de yol kesen teröristler bir kamyonu ateşe verdi. Bir tıra da bomba yerleştiren PKK'lıların yakalanması için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. Tunceli'de PKK'lı bir grubun bir tıra döşedikleri patlayıcı imha edildi.Operasyon nedeniyle T

PKK'lılar yerleştirdi, asker patlattı

 

Tunceli'de yol kesen teröristler bir kamyonu ateşe verdi. Bir tıra da bomba yerleştiren PKK'lıların yakalanması için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.
 
Tunceli'de PKK'lı bir grubun bir tıra döşedikleri patlayıcı imha edildi.Operasyon nedeniyle Tunceli-Erzincan karayolu yaklaşık 24 saat ulaşıma kapalı kaldı.
 
Samanlı mezrası mevkisinde yol kesen PKK'lılar Osmaniye'den Erzurum'a yer fıstığı taşıyan kamyonu durdurdu.Sürücüyü araçtan indirdikten sonra 17 ton yer fıstığı yüklü kamyonu ateşe veren PKK militanları, durdurdukları bir tıra da bomba düzenekleri yerleştirip kaçtı.Bölgeye çok sayıda özel harekat polisi sevk edildi. Kaçan PKK'lıların yakalanması için hava destekli operason başlatıldı.
 
8'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Orhan Akbaş'ın bizzat önettiği operasyonda belirlenen noktalara top atışları yapıldı.Teröristlerin bomba yerleştirdiği tıra ise uzun süre müdahale edilemedi. Bomba uzmanlarının gözetiminde güvenli bölgeye çekilen tırdaki bomba, tırın üzerindeyken patlatılarak imha edildi ve bu nedenle araç da yandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler