PKK'lılar vatandaşları yakacaktı!

Mersin'de bölücü terör örgütü yandaşları, içerisinde düğüne giden çocuk-yaşlı onlarca insanın bulunduğu belediye otobüsüne taş ve molotofkokteyli ile saldırdı. Büyük paniğin yaşandığı olayda, otobüs şoförü elinden yaralandı.Edinilen bilgiye göre, içerisin

PKK'lılar vatandaşları yakacaktı!

Mersin'de bölücü terör örgütü yandaşları, içerisinde düğüne giden çocuk-yaşlı onlarca insanın bulunduğu belediye otobüsüne taş ve molotofkokteyli ile saldırdı. Büyük paniğin yaşandığı olayda, otobüs şoförü elinden yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, içerisinde Çavuşlu Mahallesi'ndeki bir yakınlarının düğününe giden çok sayıda yolcunun bulunduğu Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait 33 TT 837 plakalı otobüs, Alsancak Mahallesi'nden geçtiği sırada, yüzleri maskeli bölücü örgüt yandaşı 3 kişinin saldırısına uğradı. Bölücü yandaşlarınca önce taş ardından molotofkokteylleri atılan otobüste büyük panik yaşanırken, ön kısmında yangın çıktı.

Saldırının ardından otobüs şoförü Sabri Güven tarafından yol kenarında durdurulan araçtaki yolcular, panik içerisinde dışarıya çıktı. Otobüsteki yangın ise, sürücü ve yolcuların müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Bu sırada elinden yaralanan sürücü Sabri Güven, Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, aralarında küçük çocuklarla yaşlı kadınların da bulunduğu onlarca yolcu, yaşadıkları olayın şokunu bir süre üzerlerinden atamadı. Neye uğradıklarını şaşıran yolcular, bulundukları otobüse önce taş atıldığını ardından bir anda alevler yükseldiğini söylediler. Olaydan yara almadan kurtulan yolcular, saldırıyı gerçekleştirenlere lanet yağdırdı. Yolcular daha sonra başka bir araçla olay yerinden uzaklaştırıldılar. Polis, saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için bölgede operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler