PKK'lılar Silvan'da askerlere ateş açtı

DİYARBAKIR'ın Silvan İlçesi'nde baraj inşaatına giden yolda güvenlik önlemi alan askerlere PKK'lı teröristler tarafından ateş açıldı. Güvenlik güçleri de ateşe anında karşılık verirken, herhangi bir yaralanma ve zayiatın meydana gelmediğini açıklandı. Gen

PKK'lılar Silvan'da askerlere ateş açtı
DİYARBAKIR'ın Silvan İlçesi'nde baraj inşaatına giden yolda güvenlik önlemi alan askerlere PKK'lı teröristler tarafından ateş açıldı. Güvenlik güçleri de ateşe anında karşılık verirken, herhangi bir yaralanma ve zayiatın meydana gelmediğini açıklandı.
 
Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden saldırıyla ilgili yapılan açıklamada, "Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından Silvan Babakaya Baraj inşaatına giden yolun emniyetini alan güvenlik unsurlarına silahlı saldırı düzenlenmiş, unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmesini müteakip, yapılan terörist ateşleri kesilmiştir. Yapılan silahlı saldırı sonucunda, unsurlarımızda herhangi yaralanma ve zayiat meydana gelmemiştir. Olayla ilgili olarak adli tahkikat başlatılmıştır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler