PKK'lılar okul yaktılar!

Hacıbekir Mahallesi’nde bulunan Vangölü İlköğretim Okulu’nda meydana geldi. Kimliği belirsiz PKK yandaşları, okulun birinci katındaki dersliğin pencere telini kestikten sonra camı kırarak içeri girdi.  İkinci kata çıkan şahıslar, burada 1 bilgisayar odası

PKK'lılar okul yaktılar!

Hacıbekir Mahallesi’nde bulunan Vangölü İlköğretim Okulu’nda meydana geldi. Kimliği belirsiz PKK yandaşları, okulun birinci katındaki dersliğin pencere telini kestikten sonra camı kırarak içeri girdi. 

 
İkinci kata çıkan şahıslar, burada 1 bilgisayar odası, 1 öğretmen odası, 2 yönetim odası ile bazı sınıflara benzin dökerek ateşe verdi. Bilgisayar odasında meydana gelen patlama, pencere çerçevelerinin sökülmesine ve duvarın yıkılmasına neden oldu. Eğitime ara verilen okuldaki öğretmen ve idarecilerin odaları da tamamen yanarken, sınıflarda ise fazla hasar meydana gelmedi.
 
Polis, okulda detaylı incelemelerde bulunurken, Olay yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri ise olay yerinden topladığı delilleri incelemek üzere Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Polis, olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler