PKK'lılar bomba yaparken patladı

Patlamada 22 yaşındaki B. U. ölürken, 18 yaşındaki F. A. ağır, 19 yaşındaki H. İ. K. ve A.G. isimli kişiler de hafif şekilde yaralandı. Patlama Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'nde akşam saat 21.30 civarında meydana geldi. Bir düğüne giden akrabası F.K.'nin

PKK'lılar bomba yaparken patladı

Patlamada 22 yaşındaki B. U. ölürken, 18 yaşındaki F. A. ağır, 19 yaşındaki H. İ. K. ve A.G. isimli kişiler de hafif şekilde yaralandı.

 Patlama Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'nde akşam saat 21.30 civarında meydana geldi. Bir düğüne giden akrabası F.K.'nin 3 katlı evinin 3'üncü katındaki dairede toplanan B. U., F. A., H.İ.Karabulut ve A. G., parça tesirli boru tipi bomba yapmaya başladı. Bu sırada meydana gelen patlamada sağ kolu kopan B. U ve H.İ. K. Adana Devlet Hastanesi'ne, değişik yerlerinden ağır yaralanan F.A ve A. G., Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, olay yerinde toplanan kişiler basın mensuplarının çekim yapmasına izin vermedi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan B.U yaşamını yitirirken, F. A.'ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Diğer 2 yaralının ise tedavilerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğü belirtildi.

'ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKSINLAR'


Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek yaralıların durumu hakkında bilgi alan Adana Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, "Düğüne giden bir yakınlarının evinde boru tipi parça tesirli bomba yapılırken patlama olmuş. Patlamada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Anne ve babaların çocuklarına sahip çıkmalarını istiyoruz. Bu çocuklardan ne istiyorlar" dedi. Avcı, daha sonra hastaneden ayrıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler