PKK’lı teröristlerin eşyalarının içinden çıktı

Siirt'te düzenlenen operasyonda terör örgütüne ait mühimmat ve örgüt mensubuna ait 1 haç kolye ele geçirildi.Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, Eruh İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı ve Siirt İl Jandarma

PKK’lı teröristlerin eşyalarının içinden çıktı

Siirt'te düzenlenen operasyonda terör örgütüne ait mühimmat ve örgüt mensubuna ait 1 haç kolye ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, Eruh İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı ve Siirt İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen ve "Şehit Jandarma Er Emre Kaan Arlı" adı verilen operasyonda, örgüte ait haç kolye ve çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği bildirildi. Açıklamada, "Eruh ilçesine bağlı Çırpılı Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Kılıçkaya köyü kırsalında, bölücü terör örgütü mensuplarının tespit edilmesi üzerine, kısa süreli çatışma meydana gelmiş olup, teröristler bölgeden kaçarak uzaklaşmışlardır. Müteakiben bölgede yapılan arazi arama ve taraması esnasında, bölücü terör örgütü mensuplarına ait 1 adet Haç kolye, 1 adet büyük el telsizi, 1 adet küçük el telsizi, 2 adet iletken başlık, 20 adet iletken kablo, 41 metre kablo ve muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirildi" denildi.

PKK’lı teröristlerin eşyalarının içinden çıktı

PKK’lı teröristlerin eşyalarının içinden çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler