PKK'lı teröristler hastaneyi taradı!

Alınan bilgiye göre, dün 19.30 sıralarında bir grup terörist, Yenişehir Mahallesindeki Askeri Hastanesine uzun namlulu silahlarla ateş açtı.  Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı saldırıda, hastanenin yemek ve toplantı salonu ile nöbetçi kulübesinin camları

PKK'lı teröristler hastaneyi taradı!

Alınan bilgiye göre, dün 19.30 sıralarında bir grup terörist, Yenişehir Mahallesindeki Askeri Hastanesine uzun namlulu silahlarla ateş açtı. 

Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı saldırıda, hastanenin yemek ve toplantı salonu ile nöbetçi kulübesinin camları kırıldı, bazı duvarlara kurşun isabet etti.

Saldırının ardından kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede başlatılan operasyon sürüyor.

ja9py_1449755696_495.jpg

SUR'DA POLİSE ROKETATARLI SALDIRI

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde kontrol noktasına yapılan roketli saldırıda 1 polis yaralandı.     Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur ilçesinin Mardinkapı mevkiinde teröristler tarafından polis kontrol noktasına roketatarlı saldırı düzenlendi.

u8dnk_1449755709_1552.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler