PKK'dan polise bombalı saldırı

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde devriye görevi yürüten polis zırhlı aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler yola yerleştirdikleri bombayı patlattı. Saldırıda ölen ve yaralanan olmazken, ardından güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada, 2

PKK'dan polise bombalı saldırı
Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde devriye görevi yürüten polis zırhlı aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler yola yerleştirdikleri bombayı patlattı. Saldırıda ölen ve yaralanan olmazken, ardından güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada, 22 yaşındaki Hasan Yılmaz kurşunla yaralandı.
 
Silopi'de dün gece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait zırhlı polis aracı 3'üncü Cadde üzerinde devriye görevi sırasında, PKK'lı teröristler tarafından daha önceden yola tuzaklanan bomba uzaktan kumanda ile infilak ettirildi.
 
Patlamanın zırhlı aracın geçişinden hemen sonra meydana gelmesi nedeniyle, şans eseri ölen ve yaralan olmadı. Patlamanın ardından polis ile teröristler arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışma sırasında Hasan Yılmaz, yaralandı. Silopi Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Yılmaz, daha sonra Mardin'e sevk edildi. Yaralanan Yılmaz ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Silopi'de gece polise yönelik bombalı saldırının detayları sabah saatlerinde ortaya çıktı. Şiddetli patlamada caddede büyük bir çukur oluşurken, çevredeki ev ve işyerlerinde hasar meydana geldi. Esnaf ve vatandaşlar hasar gören ev ve işyerlerini bugün temizlemeye başladı. Belediye ekipleri de temizlik yapan esnafa destek oldu.
 
silopide-pkkdan-polise-bombali-saldiri_5496_dhaphoto1.jpg
 
silopide-pkkdan-polise-bombali-saldiri_5496_dhaphoto2.jpg
 
silopide-pkkdan-polise-bombali-saldiri_5496_dhaphoto3.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler