PKK yandaşları okul bastı

 Adana'da terör örgütü PKK yandaşları Seyhan Belediyesi İlköğretim Okulu'nu basıp 1'i bayan 3 öğretmeni darp ederek kaçtı.Olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi'nde meydana geldi. Daha önce Seyhan Belediyesi İlköğretim Okulu'nda okuyan ancak PKK

PKK yandaşları okul bastı

 

Adana'da terör örgütü PKK yandaşları Seyhan Belediyesi İlköğretim Okulu'nu basıp 1'i bayan 3 öğretmeni darp ederek kaçtı.

Olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi'nde meydana geldi. Daha önce Seyhan Belediyesi İlköğretim Okulu'nda okuyan ancak PKK yandaşı olduğu için okuldan atılan yaklaşık 10 kişi okulu bastı. Okulu basan şahıslar öğretmenlerin çocukları Türkleştirdiğini ileri sürerek okul içerisinde bağırıp PKK lehine slogan atmaya başladı. Bunun üzerine koridora çıkan 2 erkek ve 1 bayan öğretmen okulu basan şahısların okulu terk etmesi için uyardı.

Diğer öğretmenler ise polisi arayarak okulun basıldığını söyledi. Bu sırada kendilerine karşı gelen 3 öğretmeni PKK yandaşları darp etmeye başladı. Bayan öğretmenin kolunu kıvırıp yere yatıran PKK yandaşları koridorda sürükledikten sonra olay yerinden kaçtı. Okulun dışına çıkan PKK yandaşları okul duvarına da PKK yazarak olay yerinden ayrıldı. Bu arada, okula Şakirpaşa Polis Merkezi ve Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geldi. Ekiplere PKK yandaşları taş atarak çalışmalarını engellemeye çalıştı. Polisin şahısları kovalaması sonucu PKK yandaşları ara sokaklara kaçarak dağıldı.

Darp edilen öğretmenler hastanede ayakta tedavi olduktan sonra polis merkezinde ifade verdi. Öğretmenleri darp eden PKK yandaşlarının yakalanmasına çalışılıyor. Adana İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ise konuyla ilgili inceleme başlatıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler