PKK yandaşları durmuyor

Zeytinburnu'nda yüzleri maskeli bir grup terör örgütü yandaşı cadde üzerindeki araçları ateşe verdi. İş yerlerine de molotof kokteyli atan grup etrafı savaş alanına çevirdi. Vatandaşlar, bayram öncesi terör örgütü yandaşlarının provokasyon amaçlı eylem ya

PKK yandaşları durmuyor

Zeytinburnu'nda yüzleri maskeli bir grup terör örgütü yandaşı cadde üzerindeki araçları ateşe verdi. İş yerlerine de molotof kokteyli atan grup etrafı savaş alanına çevirdi. Vatandaşlar, bayram öncesi terör örgütü yandaşlarının provokasyon amaçlı eylem yaptığını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre, Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi'nde toplanan bir grup PKK terör örgütü yandaşı, yüzlerini maskelerle gizleyerek 74. Sokak'a geldi. Burada 7 aracı ateşe veren terör örgütü yandaşları çok sayıda işyerine de zarar verdi. Grup sokağı savaş alanına çevirdikten sonra ara sokaklara kaçarak gözden kayboldu.

POLİS OPERASYONA BAŞLADI

Yanmaya başlayan araçları söndürmek için olay yerine Bakırköy ve Zeytinburnu itfaiye gruplar sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından araçlardaki yangını söndürdü. Polis failleri yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sırasında bir poşetin içinde kullanılmamış 17 adet molotof kokteyli bulundu. Aynı yerde balta ve havai fişek de ele geçirildi.

BAYRAM DİNLEMEDİLER

Terör yandaşlarının bayram öncesi yaptığı provokatif eyleme tepki gösteren vatandaşlar, "Bayram günü de bu yapılmaz. Maskeli şahıslar önlerine ne geldiyse yaktı. Araçlar kundakladı, dükkanlara zarar verdiler." diye konuştu

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler