"PKK Türkiye'yi terk edeceğine.."

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, terör örgütü PKK ile ilgili çok önemli bir iddiayı gündeme getirdi. MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, ülkeyi terkedeceği öne sürülen terör örgütünün, çıkmak yerine iyice yerleştiğini ve eleman kazandığını savundu. Doğ

"PKK Türkiye'yi terk edeceğine.."
MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, terör örgütü PKK ile ilgili çok önemli bir iddiayı gündeme getirdi.
 
MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, ülkeyi terkedeceği öne sürülen terör örgütünün, çıkmak yerine iyice yerleştiğini ve eleman kazandığını savundu.
 
Doğru, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, terör örgütü elemanlarının 8 Haziran günü Muş'da yapılan Kozma Dağı Şenyayla Şenlikleri'ne silahlarıyla geldiklerinin ve konuşmalar yaptıklarının ifade edildiğini anlattı. PKK'lıların gazetecilerin çekim yapmalarına izin vermediğini, gizli çekim yapan İHA muhabirin de fark edilerek dövüldüğünü iddia eden Doğru, "Hükümet oraları neredeyse teröristlere ve kaderine bırakmış durumdadır" dedi.
 
Doğru, Türkiye'yi terkedeceği öne sürülen terör örgütünün, çıkmak yerine iyice yerleştiğini ve eleman kazandığını ileri sürdü.
 
Yaşanan terörist rezaleti ile ilgili neler yapıldığını soran Doğru, "Hükümet olayların üstünü örterek çözüyor gösteriliyor. Ancak durum tam tersidir" diye konuştu.
 
Hiçbir ülkücü ve MHP'linin AK Parti'nin mitingine ve toplantısına gitmeyeceğini belirten Doğru, "Bunlar tamamen düzmece, yalan, asparagas görüntü ve çalışmalardır. Oraya gidenler ve ülkücü işareti yapanlar MHP'li olamazlar" dedi.
 
Doğru, Anadolu'da çiftçinin yanında esnafın da iflasla karşı karşıya olduğunu ileri sürdü. Esnafın borçlarını ödeyemediği için dükkanlarını, işyerlerini kapatıp çoluk ve çocuğuyla aç ve işsiz kaldığını savunan Doğru, yapılandırmanın da esnafın derdine çare olamadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem