PKK, Türk Bayrağını indirdi!

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yolu trafiğe kapatan grupla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ölen Ramazan Baran, otopsinin ardından bugün toprağa verildi. Baran’ın cenaze töreninden sonra yüzleri kapalı bir grup, 2. Hava Kuvveti Komutanlığı’nın bahç

PKK, Türk Bayrağını indirdi!

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yolu trafiğe kapatan grupla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ölen Ramazan Baran, otopsinin ardından bugün toprağa verildi. Baran’ın cenaze töreninden sonra yüzleri kapalı bir grup, 2. Hava Kuvveti Komutanlığı’nın bahçesinin duvarından atlayarak direkte asılı bulunan Türk bayrağını indirdi. Askeri kulübeye saldıran grup, Kuruçeşme mevkinde lastik yaktı, yolları trafiğe kapattı. Bağlar sokaklarını savaş alanına çeviren grup, polise havai fişek, molotof ve taşlarla saldırdı. Polis, göstericilere gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti.

Karakol yapımı ve operasyonları gerekçe göstererek Diyarbakır- Bingöl yolunu Lice ilçesi Fis Ovası mevkiinde 24 Mayıs’tan beri hendekler kazarak kapatan terör örgütü PKK yandaşları ile güvenlik güçleri arasında dün akşam saatlerinde çatışma çıktı.

GÖSTERİCİLER 2. HAVA KUVVETİ KOMUTANLIĞI’NDA TÜRK BAYRAĞI İNDİRDİ

Çatışmada ölen Ramazan Baran'n cenazesi, Bağlar ilçesi Yeniköy Mezarlığı'na götürüldü. Cenazenin taşınması sırasında yüzleri kapalı bir grup, 2. Hava Kuvveti Komutanlığı’nın bahçesinin telle örülü duvarından atlayarak direğe takılı bulunan Türk bayrağını indirdi. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze törenin ardından bir grup, kepenklerin kapalı olduğu merkez Bağlar ilçesinde Göçmenler Caddesi üzerinde barikatlar kurdu, yolu trafiğe kapattı. Göstericiler, gelen polislere molotof kokteyli, havai fişek ve taşlarla saldırdı. Polis, göstericilere gaz bombası ve tazyikli su ile müdahalede bulundu.

 

174.20140608195334.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem