PKK Trafik Müdürlüğü'ne saldırdı

 Bitlis-Tatvan Karayolu üzerinde bulunan trafik denetleme büro amirliğine PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Polislerin karşılık vermesiyle çatışma çıkarken, bölgeye özel harekat timleri sevk edildi. B

PKK Trafik Müdürlüğü'ne saldırdı

 

Bitlis-Tatvan Karayolu üzerinde bulunan trafik denetleme büro amirliğine PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Polislerin karşılık vermesiyle çatışma çıkarken, bölgeye özel harekat timleri sevk edildi.

 

Bitlis-Tatvan Karayolu Rahva mevkiinde bulunan trafik denetleme büro amirliğine saat 22.00 sıralarında PKK'lı teröristler roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. 

 

Saldırıya polislerin anında karşılık verirken, çıkan çatışma yaklaşık 20 dakika sürdü. 

 

Saldırı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda özel harekat polisi sevk edildi. Kaçan PKK'lıların yakalanması için operasyon başlatılırken, ilk belirlemelere göre saldırıda ölen ve yaralanın olmadığı belirtildi. 

 

PKK'lı teröristlerin attığı roketler nedeniyle çıkan yangın toplumsal olaylara müdahale araçları tarafından söndürüldü. 

 


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem