PKK polislere saldırdı!

Diyarbakır'da bir PKK'lı terörist tarafından polislere yönelik el bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 polis yaralanırken, terörist yaralı olarak ele geçirildi.Silvan ilçesinden Diyarbakır merkez yönüne gelmekte olan bir polis aracına Dicle Üniversites

PKK polislere saldırdı!

Diyarbakır'da bir PKK'lı terörist tarafından polislere yönelik el bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 polis yaralanırken, terörist yaralı olarak ele geçirildi.

Silvan ilçesinden Diyarbakır merkez yönüne gelmekte olan bir polis aracına Dicle Üniversitesi kavşağında bir terörist tarafından el bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda araçta bulunan 3 polis memuru yaralandı. Polislerin karşılık vermesi üzerine saldırgan vurularak yaralandı.

Çatışma üzerine olayın 2 kilometre yakınındaki Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nden çıkan Özel Harekat polisleri, bölgede operasyon başlattı. Saldırıdan yaralı olarak kaçmaya çalışan terörist, Özel Harekat polisleri tarafından yakalandı. Olay yerinde çalışma devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem