PKK operasyonunda 12 gözaltı

Kütahya ve Eskişehir'de bölücü terör örgütü PKK'nın gizli şehir yapılanması Kürdistan Topluluklar Birliği Türkiye Meclisi'ne yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Polis, sabaha karşı iki kentte düzenlediği operasyonda evlerde arama yaptı, 12 kişi gözal

PKK operasyonunda 12 gözaltı

Kütahya ve Eskişehir'de bölücü terör örgütü PKK'nın gizli şehir yapılanması Kürdistan Topluluklar Birliği Türkiye Meclisi'ne yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Polis, sabaha karşı iki kentte düzenlediği operasyonda evlerde arama yaptı, 12 kişi gözaltına alındı.

Kütahya ve Eskişehir'de Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele şubesi ekipleri, yasa dışı KCK örgütü üyesi oldukları ve örgüt adına faaliyette bulundukları öne sürülen kişilere yönelik olarak eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Kütahya ve Eskişehir'de belirlenen evlerde aralamalar yapıldı, 12 kişi gözaltına alındı.

Kütahya ve Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri aramalarda belge ve dökümanların da ele geçirildiğini, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem