PKK operasyonu: 4 kişi tutuklandı

Bingöl'de yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

PKK operasyonu: 4 kişi tutuklandı
Bingöl İl Jandarma ekiplerince PKK/KCK terör örgütüne yardım yataklık yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Şahıslardan 4’ü tutuklanırken, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı’nca PKK/KCK terör örgütüne yardım yataklık yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik, Karakoçan Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla 16 Ağustos’ta Yayladere ilçesi ve köylerinde 5 adrese ve 6 şüpheliye eş zamanlı olarak operasyon yapıldığı belirtildi. Açıklamada, 5 şahsın gözaltına alındığı, 1 şüphelinin yakalanması için de çalışmalara devam edildiği kaydedilerek, gözaltına alınanlardan 4’ünün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildiği, bir şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem