PKK mühimmatları ele geçirildi

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde bir mağarada ile arazide toprağa gömülü PKK'ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.Şemdinli İlçesi'ne bağlı Zorgeçit Köyü ile Çubuklu Köyü Dinar Mahallesi bölgesinde PKK'lılar tarafından saklanan el yapımı patlay

PKK mühimmatları ele geçirildi

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde bir mağarada ile arazide toprağa gömülü PKK'ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Şemdinli İlçesi'ne bağlı Zorgeçit Köyü ile Çubuklu Köyü Dinar Mahallesi bölgesinde PKK'lılar tarafından saklanan el yapımı patlayıcı düzeneği, silah ve mühimmat olduğu ihbarı alan Şemdinli 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığı ekipleri, bölgeye operasyon yaptı. Yapılan operasyonda bir mağarada PKK ait olduğu belirlenen 1 adet BKC otomotik tüfek, 1 adet RPG-7 Roketatar, çok sayıda roketatar ve hafif silah mühimmatı ile 1 adet anti tank mayını, 2 adet el telsizi, 111 adet bakır tel ele geçerildi. 
 
Bu arada 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığı ile Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yine Zorgeçit bölgesinde yapılan arazi arama tarama faaliyetleri sırasında PKK'lılar tarafından daha sonra kullanılmak üzere toprak altına gizlenen 3 adet RPG-7 Roketatar mühimmatı ve sevk fişeği ile hafif silah mühimmatı ele geçirildi. Bölgedeki arazi arama tarama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem