PKK Kimya Mühendisini öldürdü

Hakkari’nin Yüksekova İlçesin’de akşam saatlerinde kimya mühendisi bir kişi ile yanında bulunan akrabası genç kız silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Olay, saat 19.00 sıralarında Yüksekova’nın eski cezaevin

PKK Kimya Mühendisini öldürdü

Hakkari’nin Yüksekova İlçesin’de akşam saatlerinde kimya mühendisi bir kişi ile yanında bulunan akrabası genç kız silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

 Olay, saat 19.00 sıralarında Yüksekova’nın eski cezaevinin arka tarafında bulunan Kuruköy Yolunda meydana geldi. Yaya olarak evine gitmekte olan İzmir nüfusuna kayıtlı Kimya Mühendisi Engin Yıldırım ile yanında bulunan Esenyurt Toplum Merkezinde Çocuk Gelişim Bölümünde usta öğretici olarak çalışan Yüksekovalı akrabası Hülya Kutlar, silahlı saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişilerin açtığı ateş sonucu iki kişi vucutlarına isabet eden mermilerle yaralandı.

 Hayatını kaybeden genç kimya mühendisinin, Yüksekova'ya, bir ay önce öğretmen olarak atanan eşi ile birlikte geldiği, Vali Erdoğan Gürbüz İlköğretim Okulu'nda rehber öğretmen olarak görev yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem