PKK karakol inşaatını bastı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Belenoluk Jandarma Karakol inşaatını basan bir grup terörist, yanlarında götürdükleri 4 işçiyi 1 saat sonra serbest bıraktı.Vali Ahmet Aydın, yaptığı açıklamada, dün akşam saatlerinde Belenoluk Jandarma Karakolu inşaatında

PKK karakol inşaatını bastı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Belenoluk Jandarma Karakol inşaatını basan bir grup terörist, yanlarında götürdükleri 4 işçiyi 1 saat sonra serbest bıraktı.

Vali Ahmet Aydın, yaptığı açıklamada, dün akşam saatlerinde Belenoluk Jandarma Karakolu inşaatında 4 işçinin 1 saatliğine kaçırıldığını söyledi.

"Belenoluk Jandarma Karakol inşaatını basan bir grup terörist, beraberlerinde götürdükleri 4 işçiyi 1 saat sonra serbest bıraktı" diyen Aydın, inşaatta yangın veya benzeri bir durumun meydana gelmediğini, gruptakilerin bazı çimento torbalarını yırtarak inşaata küçük çaplı zarar vermeye çalıştıklarını bildirdi.

Aydın, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem