PKK İstanbul’da MHP’ye saldırdı

MHP Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu'na bir grup tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Olayda ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı.Esenyurt'ta bulunan MHP Seçim İrtibat Bürosu önünde bekleyen MHP'liler ile karşıt görüşlü bir grup arasında tartışma çıktı.

PKK İstanbul’da MHP’ye saldırdı

MHP Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu'na bir grup tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Olayda ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı.

Esenyurt'ta bulunan MHP Seçim İrtibat Bürosu önünde bekleyen MHP'liler ile karşıt görüşlü bir grup arasında tartışma çıktı. Yaşanan gerginliğin büyümesiyle karşıt görüşlü grup, MHP'lilere silah, bıçak ve sopalarla saldırdı.

Olayda ilk belirlemelere göre 3'ü ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılar, Esenyurt Devlet Hastanesi ve çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Esenyurt Devlet Hastanesi'nde durum kritik olan yaralılardan biri ambulansla başka bir hastaneye nakledilmek istendi. Bu sırada MHP'li grup yaralıyı görmek için ambulansa akın etti.

Yaşanan kargaşada yaralı için hayati önem taşıyan yaşam ünitesinin bir kablosunun çıktığı iddia edildi. Bir terslik olduğunu fark eden sağlık görevlileri, yaralıya ambulans içinde kalp masajı yaptı. Yaralı, daha sonra tekrar hastaneye sokuldu. Öfkeli MHP'li grup, ambulansın engellediği gerekçesiyle bazı araç sürücülerine de tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem