PKK Facebook'ta ava çıktı! Bu tuzağa düşmeyin

PKK terör örgütü sempatizanları facebook'ta da boş durmuyor. Trabzon'da bir sitenin facebook sayfalarına yapılan saldırı ile sayfalar ele geçirilerek propaganda yapılıyor. Mesaj olarak gönderilen link üzerinden kullanıcının bilgilerini onaylaması istenere

PKK Facebook'ta ava çıktı! Bu tuzağa düşmeyin

PKK terör örgütü sempatizanları facebook'ta da boş durmuyor.

Trabzon'da bir sitenin facebook sayfalarına yapılan saldırı ile sayfalar ele geçirilerek propaganda yapılıyor.

Mesaj olarak gönderilen link üzerinden kullanıcının bilgilerini onaylaması istenerek girilen bilgiler sonrasında sayfa ele geçiriliyor. Bu tip kullanıcı bilgilerinizi isyeten mesajlara karşı dikkatli olmanızda yarar var.

Sayfaları elegeçirilen siteden yapılan açıklamada "Yapmış olduğumuz ilkeli ve doğru habercilik anlayışımızdan rahatsız olan PKK görünümlü kalleşler, twitter ve facebook sayfalarımızı çalmıştır.. En kısa zamanda sayfalarımızı geri alacağımızı ve doğru habercilik anlayışımızdan vazgeçmeyeceğimizi belirtmek isteriz..." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem