PKK aynı şantiyeye 2. kez saldırdı

Karlıova İlçesi'ne bağlı 25 kilometre uzaklıktaki Devecik Köyü yakınlarında yapımı devam eden özel bir firmaya ait HES şantiyesine dün akşam gelen bir grup PKK'lı gece bekçisini etkisiz hale getirdi, el ve ayaklarını bağladıktan sonra dövdü. Teröristler ş

PKK aynı şantiyeye 2. kez saldırdı

Karlıova İlçesi'ne bağlı 25 kilometre uzaklıktaki Devecik Köyü yakınlarında yapımı devam eden özel bir firmaya ait HES şantiyesine dün akşam gelen bir grup PKK'lı gece bekçisini etkisiz hale getirdi, el ve ayaklarını bağladıktan sonra dövdü. Teröristler şantiyede başka kimseninin olmadığını öğrenince 3 iş makinesini ateşe verdikten sonra ormanlık alana kaçtı.

Geçen 10 Ağustos'ta aynı şantiyeye gelen PKK'lılar, iş makinelerini ateşe verdikten sonra yanlarında götürdükleri 3 işçiyi yaklaşık 1 ay ellerinde tuttuktan sonra serbest bırakmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler