PKK 5 öğretmen ve korucu kaçırdı

Son dönemlerde terör örgütü PKK’nın kaçırdığı kişilerin listesine dün 5 öğretmen ile 1 korucu da eklendi.Elazığ’ın Arıcak İlçesi’nde oturan ve Yoğunbilek Köyü İlköğretim Okulu’nda görev yapan 4’ü kadın 8 öğretmen, dün ilçeye dönmek için servis minibüsüyle

PKK 5 öğretmen ve korucu kaçırdı

Son dönemlerde terör örgütü PKK’nın kaçırdığı kişilerin listesine dün 5 öğretmen ile 1 korucu da eklendi.

Elazığ’ın Arıcak İlçesi’nde oturan ve Yoğunbilek Köyü İlköğretim Okulu’nda görev yapan 4’ü kadın 8 öğretmen, dün ilçeye dönmek için servis minibüsüyle yola çıktı. Teröristler, Gündoğdu ile Çevrecilek köyleri arasında saat 17.00 sıralarında minibüsü durdurdu. Teröristler; şoför Ali Eren ile kadın öğretmenler Ayşe Harktı, Özge Akman, Hadice Oğuz ve Sevilay Yılmaz’ı bıraktıktan sonra hepsi Elazığ nüfusuna kayıtlı Gökhan Yıldız, Abdullah Karan, İrfan Sarıkaya ve vekil öğretmen İsmail Yücel’i kaçırdı. Bir kaçırma haberi de Diyarbakır’dan geldi. Hazro İlçesi Çiftlibahçe Köyü’ndeki Canaydın İlköğretim Okulu öğretmeni Ahmet Ürün, önceki gece köydeki evine gelen silahlı iki PKK’lı tarafından kaçırıldı. Teröristler Tunceli’de ise yol kesip köy korucusu İsmail Gürbüz’ü kaçırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem