PKK, 1’i asker 2 kişiyi kaçırdı

Böylece, muş’ta önceki günden bu yana haber alınamayan asker ve arkadaşının PKK tarafından kaçırıldığı yönündeki şüphelerin teyit edildiği anlaşıldı.Mardin İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli olan ve kimlikleri gizli tutulan 1 uzman onbaşı, izinli olarak

PKK, 1’i asker 2 kişiyi kaçırdı

Böylece, muş’ta önceki günden bu yana haber alınamayan asker ve arkadaşının PKK tarafından kaçırıldığı yönündeki şüphelerin teyit edildiği anlaşıldı.

Mardin İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli olan ve kimlikleri gizli tutulan 1 uzman onbaşı, izinli olarak geldiği memleketi Erzurum’dan, uydu kontrolü yapan şirket çalışanı arkadaşıyla 18 Mayıs günü Muş’un Varto ilçesine bağlı Baltaş köyüne gitti. Adı açıklanmayan şirket çalışanı Baltaş köyündeki radyolink istasyonunu kontrol ettikten sonra merkezle bağlantısı kesildi.

Bunun üzerine şirket merkezi, jandarmaya haber vererek çalışanlarından haber alamadıklarını bildirdi. Baltaş Köyü civarında jandarma ekipleri tarafından uzman onbaşı ve şirket çalışanını bulmak için arama çalışmalarına başlandı.Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesindeki biri asker iki kişinin kaçırıldığı açıklaması da olayı teyid etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler