PKK 12 yaşındaki çocuğu öldürdü

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur ilçesi Hasırlı Mahallesi Bahçe Sokak'ta 12 Ekim 2015 günü sabahın erken saatlerinde bölücü terör örgütü mensuplarınca güvenlik kuvvetlerine yönelik el yapımı bomba ve uzun

PKK 12 yaşındaki çocuğu öldürdü

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur ilçesi Hasırlı Mahallesi Bahçe Sokak'ta 12 Ekim 2015 günü sabahın erken saatlerinde bölücü terör örgütü mensuplarınca güvenlik kuvvetlerine yönelik el yapımı bomba ve uzun namlulu silahlar ile saldırı yapıldığını belirtti.

Açıklamada, “Saldırı esnasında saat 10.30 sıralarında bahse konu sokak üzerinde olan 2003 doğumlu bir çocuk yaralanmış ve 112 unsurları ile devlet hastanesine kaldırılmıştır. Yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı çocuk hayatını kaybetmiştir. Gerekli otopsi işlemlerinden sonra ailesine teslim edilmiştir. Konu ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma devam etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler