| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 13 Ekim 2008 09:29 Güncellenme tarihi: 15 Nisan 2026 12:56

Piyasalar güne böyle başladı

Dolar bankalararası piyasada yüzde 3'e yakın bir düşüşle 1.38 seviyelerine gerilerken borsada da yüksek bir açılış bekleniyor. Saat 09.15'te açılan Vadeli İşlemler Borsası'nda yüzde 5'in üzerinde değer kazançları izleniyor. ASYA BORSALARI YÜKSELDİ Cuma gü

Dolar bankalararası piyasada yüzde 3'e yakın bir düşüşle 1.38 seviyelerine gerilerken borsada da yüksek bir açılış bekleniyor. Saat 09.15'te açılan Vadeli İşlemler Borsası'nda yüzde 5'in üzerinde değer kazançları izleniyor.

ASYA BORSALARI YÜKSELDİ

Cuma günü ABD borsalarının dipten dönüşüyle moral bulan piyasalar, Avrupa'nın krize ortak müdahalesi ile bugün yönünü yukarı çevirdi. Japonya'nın tatil nedeniyle kapalı olduğu pazartesi günü borsalar yüzde 3'ün üzerinde değer kazandı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!